Workshops

Terug

 
Voor iedereen die het spelende kind in zichzelf weer even de nodige aandacht wil geven organiseer ik regelmatig creatieve workshops. Je kunt individueel of met een groepje bij mij afspreken. Ook verschijnen er nieuwe data via e-mail.
 
Interesse? Dan houd ik je natuurlijk van harte op de hoogte! Stuur dan een mailtje met je verzoekje naar bovenstaand e-mailadres.
 
Schilderen...
"Dat wil ik al heel lang weer eens doen!!"
 
In mijn atelier kun je vrij schilderen zonder oordeel. Je kiest kwast en kleur die je aanspreken en gaat gewoon aan de gang.
 
Je hoeft er niks voor te kunnen en het hoeft ook niet mooi te worden. Misschien moet je even wennen aan zoveel vrijheid, maar je krijgt het plezier van vroeger langzamerhand weer terug.
 
Als het ene vel vol is, begin je gewoon met het volgende. Als je het leuk vindt om er samen na afloop naar te kijken en over te praten kan dat, maar het is niet nodig.
Voor mij geeft schilderen een stukje ontspanning, plezier en balans in mezelf.
 
Leuk als je komt! We schilderen met natuurlijke verf, Lascaux Resonance, op stevig papier.
 
Meditatief boetseren

Ingrid over meditatief boetseren met haar zoon van 12 jaar: "Mooi om zo je eigen binnenwereld zichtbaar naar jezelf en anderen te maken. Als je het met elkaar doet komt er iets bij; je voelt je verbonden met elkaar in het bezig zijn en je laat elkaar zien wat je heeft geraakt of wat voor jou belangrijk is."
 
We werken vrij of naar aanleiding van een visualisatie met de klei. Je hebt geen ervaring met boetseren nodig. Als het je gewoon leuk lijkt, kun je meedoen.
 
Nieuw: boetseren voor ouder en kind. Op een ontspannen en speelse manier wordt in de klei zichtbaar wat jullie elkaar willen laten zien.
 
Kunst? Doe het gewoon.
Martin Ritt

Terug